Om Lunnagård

Vår historia
På Villa Lunnagård har det bedrivits omvårdnad sedan 1923. Boendet ligger i ett naturskönt område cirka en kilometer från centrala Eksjö. En allé leder upp till huset som ligger fritt och med parkytor på cirka 10 000 kvadratmeter. Här finns goda förutsättningar för att tillgodose behovet av både aktivitet och vila i en naturskön miljö. Gården byggdes ut 1986, och 1999 gjordes en tillbyggnad som förbinder annexet med huvudbyggnaden.

Vår verksamhet och personal
Idag är vi närmare 40 medarbetare i olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, kockar, lokalvårdare och vaktmästare.  Ledningen består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef samt VD.

Vår konsultläkare kommer regelbundet var 14:e dag och sjukgymnast samt arbetsterapeut besöker oss regelbundet. Dagverksamhet enligt särskilt program. Hårfrisör och fotvårdsterapeut kommer var 6:e vecka.

Verksamheten är medlem i Svenska Vård, och anslutet till kollektivavtal mellan Vårdföretagarna och fackliga organisationer.

För organisationsnummer och ekonomisk information hänvisar vi till allabolag.se

För leverans- och fakturaadresser hänvisar vi till sidan Kontakt.

 

Arbetsmiljö
Under 2018 besökte Kommunal Lunnagård för att dokumentera hur man kan arbeta mot en trygg arbetsmiljö. Resultatet kan du se nedan.